Automatisk malingssprøyte har disse fordelene

Det grunnleggende prinsippet for påføring av automatisk malingssprøytemaskin er å erstatte produksjonen av et helautomatisk mekanisk utstyr som hver person trenger for å bruke en tung sprøytemaskinpistol for å spre den arkitektoniske malingen i tåke og spraymaling på veggoverflaten.Bruksomfanget til malingssprøyter er relativt vanlig.Hva er fordelene medautomatiske malingssprøyterog manuelle malingsruller?Laautomatisk malingssprøyteprodusenter tar deg til å forstå:

1. Det sparer arkitektoniske belegg.Tykkelsen på malingen er ikke jevnt balansert;

2. Den automatiske malingssprøytemaskinen kan lett bryte gjennom hjørner, hull og ujevne posisjoner som er vanskelige å male;

3. Malingssprøyten øker beleggets levetid.Den automatiske malingssprøytemaskinen kan gjøre det dype vegggapet til arkitektoniske malingspartikler, få malingslaget og veggen til å produsere mekanisk utstyrstennene, forbedre heftområdet til arkitektonisk maling og øke levetiden.

4. Kvaliteten på den sprøytede veggflaten er meget god.Spraymalingsbelegget har fordelene av utjevning, lyst, høy tetthet og ingen børstemerker.

5. Meget høy sprøyteeffektivitet.Den høye effektiviteten til maling er 10 ganger og høyere enn for tradisjonell trommelkonstruksjon.

6. Den automatiske malingssprøytemaskinen sparer også ulike typer kapitalinvesteringer og kostnader.


Innleggstid: sep-08-2022